Dierenarts Beppie Vaandrager - Hoekstra

Dierenarts Beppie Vaandrager - Hoekstra

Dierenarts

Dierenarts Beppie Vaandrager is afgestudeerd in 2001 aan de universiteit Diergeneeskunde te Utrecht. Na eerst 3,5 jaar te hebben gewerkt in Den Haag bij dierenkliniek Thorbeckelaan is ze in 2005 naar Vught teruggekomen om met haar vader samen te gaan werken in dierenkliniek Hoekstra. Dit heeft zij 10 jaar met heel veel plezier gedaan. In 2015 heeft ze samen met dierenarts Marielle de Roij , De Vughtse Poort Dierenartsen opgericht. Naast de algemene diergeneeskunde heeft ze veel ervaring met inwendige ziekten, chirurgie, dermatologie, geriatrie, konijnen en knaagdieren. In haar vrije tijd is ze te vinden op het hockeyveld met haar man en 2 kinderen. Of rondom huis met familie, vrienden en de katten en de konijnen.

Dierenarts Marielle de Roij-Steeman

Dierenarts Marielle de Roij-Steeman

Dierenarts

Dierenarts Mariëlle de Roij-Steeman is afgestudeerd in 1998 aan de Universiteit Utrecht. Ze werkte een aantal jaren in een grotere gemengde praktijk met als specialisatie kleine huisdieren en begon daarna haar eigen praktijk, 4voeters Dierenkliniek, in Vught. De praktijk werd later versterkt door assistente Anique . Na ruim 10 jaar behandelen van voornamelijk viervoeters, was de praktijk fors gegroeid en was het tijd voor nieuwe plannen. De jarenlange goede relatie met collega Beppie Vaandrager en Assistente Femke van Dierenkliniek Hoekstra resulteerde in de fusie van beide praktijken tot de Vughtse Poort Dierenartsen in mei 2015. Haar interesses liggen voornamelijk in de algemene diergeneeskunde en chirurgie. Thuis heeft haar gezin voorrang.

Dierenarts Brigitte van Wijk Vos

Dierenarts Brigitte van Wijk Vos

Dierenarts

Hallo,

Mijn naam is Brigitte en ik werk vanaf november 2022 bij De Vughtse Poort Dierenartsen. Ik ben blij dat ik deel uit mag maken van een team met zo veel passie en kunde. In 2017 ben ik als dierenarts afgestudeerd in Utrecht en daarna heb ik op meerdere praktijken als gezelschapsdierenarts gewerkt. De afwisseling en het contact met de dieren en hun baasjes maken mijn werk zo leuk. Als dierenarts probeer ik eerlijk en duidelijk te zijn, zodat de baasjes weten waarom ik behandelingen/onderzoeken voorstel. Om de beste diergeneeskunde aan te kunnen bieden, vind ik bijscholing en overleg met collega’s belangrijk. Kijk dus niet gek op als ik tijdens een consult even overleg met een andere dierenarts of de boeken erop na sla 😉

In mijn vrije tijd train ik graag met onze twee labradors en mijn paard.

Femke Derksen

Femke Derksen

Paraveterinair Assistente

Als leerling van het cursuscentrum Groenhorst college in Barneveld waar ik de opleiding tot para veterinair assistent volgde in 2006 vond ik een stageplaats bij Dierenkliniek Hoekstra. Samenwerken met dierenarts Beppie Vaandrager beviel zo goed dat ik er niet meer ben weggegaan. Samen hebben we de praktijk enorm zien groeien in de afgelopen jaren, tot een goedlopende, drukke praktijk. Wat we belangrijk vonden is dat hierbij de persoonlijke aandacht voor de patiënt en eigenaar bewaard bleef. Dat is ook zeker ons streven in de nieuwe praktijk. In de afgelopen jaren heb ik extra opleidingen gevolg wat betreft voeding en gebitsreiniging. Op het gebied van gedrag van uw huisdier kan ik u extra ondersteunen. Naast mijn werk wandel ik met mijn jonge boxer en gezin heel veel buiten in de prachtige omgeving waarin we hier wonen. Ook ben ik als paardenliefhebber en instructeur regelmatig te vinden in menig rijbak.

Renée Zijlmans de Jong

Renée Zijlmans de Jong

Paraveterinair Assistente

In 2015 ben ik afgestudeerd aan het Helicon te ’s Hertogenbosch. Tijdens mijn opleiding voor paraveterinair heb ik stage gelopen bij Dierenkliniek Hoekstra. Nadat ik mijn diploma heb behaald, ben ik gelijk begonnen bij De Vughtse Poort Dierenartsen.
Zelf woon ik momenteel in Haaren met mijn man, hondjes en onze cavia’s. In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden bij mijn paardjes.
Door het werk bij De Vughtse Poort Dierenartsen kwam ik op het idee om in 2017 vakantieopvang ‘t Tuinhuisje op te richten voor konijnen en knaagdieren. Zo kan ik ook konijnen en knaagdieren mee naar huis nemen vanuit het werk, voor als er medische zorg nodig is.
Hopelijk tot ziens bij De Vughtse Poort Dierenartsen

Kayleigh van Breugel

Kayleigh van Breugel

Paraveterinair Assistente

Hallo,
Ik ben Kayleigh. Tijdens mijn opleiding tot para veterinair assistent op het Helicon in ‘s Hertogenbosch in 2018, heb ik bij de Vughtse poort dierenartsen een erg leuke stagetijd gehad, het bleek dat ik ook erg goed in het team paste en zodoende ben ik hier ook blijven werken. Een van mijn grootste hobby’s is paardrijden en ik ben vaak te vinden op de boerderij.

Leonie van Oorschot

Leonie van Oorschot

Paraveterinair Assistente

Ik ben in 2016 afgestudeerd als paraveterinair aan het MBO Helicon in ’s-Hertogenbosch. Ik woon samen met mijn vriend en onze kat Nacho in Vlijmen. Na eerst 6 jaar in een gemengde praktijk gewerkt te hebben ben ik nu weer terug op de plek waar ik tijdens mijn opleiding een hele leuke leerzame stagetijd heb gehad. Wat mijn werk zo leuk maakt is het contact met de klanten en hun geliefde huisdieren. Een tevreden klant is dan ook mijn streven. Mijn vrije tijd breng ik graag door met vrienden en familie.

Julia Tersteeg

Paraveterinair Assistente

Hallo, mijn naam is Julia.
In 2022 ben ik afgestudeerd als paraveterinair assistent aan het Wellantcollege in Houten. Gedurende mijn stage heb ik het erg naar mijn zin gehad bij de Vughtse poort dierenartsen en ben dan ook erg blij met mijn baan hier.
Samen met mijn vriend woon ik in Deurne. we hebben thuis een labrador genaamd Sam. Ik ben een echt familiemens en speel graag tennis.

Tatum Bechtold

Paraveterinair Assistente

In 2023 ben ik afgestudeerd als paraveterinair assistent aan het MBO Yuverta in ’s-Hertogenbosch. Tijdens mijn opleiding heb ik 2 keer stage gelopen bij de Vughtse poort dierenartsen.
Ik ben woonachtig in Waalwijk en ben heel erg sportief en dol op gamen.
We hebben diverse dieren thuis waarvan de cavia’s mijn grote favoriet zijn. Maar ook wandelen mijn vriend en ik veel met onze labradors. Geen dier is mij te gek!