Drs. E.T. Vaandrager - Hoekstra

Drs. E.T. Vaandrager - Hoekstra

Dierenarts

Dierenarts Beppie Vaandrager is afgestudeerd in 2001 aan de universiteit Diergeneeskunde te Utrecht. Na eerst 3,5 jaar te hebben gewerkt in Den Haag bij dierenkliniek Thorbeckelaan is ze in 2005 naar Vught teruggekomen om met haar vader samen te gaan werken in dierenkliniek Hoekstra. Dit heeft zij 10 jaar met heel veel plezier gedaan ! In 2015 heeft ze samen met dierenarts Marielle de Roij , De Vughtse Poort Dierenartsen opgericht. Naast de algemene diergeneeskunde heeft ze veel ervaring met inwendige ziekten, chirurgie, dermatologie, geriatrie, konijnen en knaagdieren. In haar vrije tijd is ze te vinden op het hockeyveld met haar man en 2 kinderen. Of rondom huis met familie, vrienden en de katten en de konijnen.

Drs. M.H. de Roij-Steeman

Drs. M.H. de Roij-Steeman

Dierenarts

Dierenarts Mariëlle de Roij-Steeman is afgestudeerd in 1998 aan de Universiteit Utrecht. Ze werkte een aantal jaren in een grotere gemengde praktijk met als specialisatie kleine huisdieren en begon daarna haar eigen praktijk, 4voeters Dierenkliniek, in Vught. De praktijk werd later versterkt door assistente Anique . Na ruim 10 jaar behandelen van voornamelijk viervoeters, was de praktijk fors gegroeid en was het tijd voor nieuwe plannen. De jarenlange goede relatie met collega Beppie Vaandrager en Assistente Femke van Dierenkliniek Hoekstra resulteerde in de fusie van beide praktijken tot de Vughtse Poort Dierenartsen in mei 2015. Haar interesses liggen voornamelijk in de algemene diergeneeskunde en chirurgie. Thuis heeft haar gezin voorrang.

Femke Derksen

Femke Derksen

Paraveterinair Assistente

Als leerling van het cursuscentrum Groenhorst college in Barneveld waar ik de opleiding tot para veterinair assistent volgde in 2006 vond ik een stageplaats bij Dierenkliniek Hoekstra. Samenwerken met dierenarts Beppie Vaandrager beviel zo goed dat ik er niet meer ben weggegaan. Samen hebben we de praktijk enorm zien groeien in de afgelopen jaren, tot een goedlopende, drukke praktijk. Wat we belangrijk vonden is dat hierbij de persoonlijke aandacht voor de patiënt en eigenaar bewaard bleef. Dat is ook zeker ons streven in de nieuwe praktijk. In de afgelopen jaren heb ik extra opleidingen gevolg wat betreft voeding en gebitsreiniging. Op het gebied van gedrag van uw huisdier kan ik u extra ondersteunen. Naast mijn werk wandel ik met mijn jonge boxer en gezin heel veel buiten in de prachtige omgeving waarin we hier wonen. Ook ben ik als paardenliefhebber en instructeur regelmatig te vinden in menig rijbak.

Renée Zijlmans de Jong

Renée Zijlmans de Jong

Paraveterinair Assistente

In 2015 ben ik afgestudeerd aan het Helicon te ’s Hertogenbosch. Tijdens mijn opleiding voor paraveterinair heb ik stage gelopen bij Dierenkliniek Hoekstra. Nadat ik mijn diploma heb behaald, ben ik gelijk begonnen bij De Vughtse Poort Dierenartsen.
Zelf woon ik momenteel in Haaren met mijn man, hondjes en onze cavia’s. In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden bij mijn paardjes.
Door het werk bij De Vughtse Poort Dierenartsen kwam ik op het idee om in 2017 vakantieopvang ‘t Tuinhuisje op te richten voor konijnen en knaagdieren. Zo kan ik ook konijnen en knaagdieren mee naar huis nemen vanuit het werk, voor als er medische zorg nodig is.
Hopelijk tot ziens bij De Vughtse Poort Dierenartsen

Kayleigh van Breugel

Kayleigh van Breugel

Paraveterinair Assistente

Hallo,
Ik ben Kayleigh. Tijdens mijn opleiding tot para veterinair assistent op het Helicon in ‘s Hertogenbosch in 2018, heb ik bij de Vughtse poort dierenartsen een erg leuke stagetijd gehad, het bleek dat ik ook erg goed in het team paste en zodoende ben ik hier ook blijven werken. Een van mijn grootste hobby’s is paardrijden en ik ben vaak te vinden op de boerderij.

Nicole Sauvé

Nicole Sauvé

Paraveterinair Assistente

Hallo,
Mijn naam is Nicol. In 2019 ben ik afgestudeerd aan de opleiding para veterinair assistent aan het Helicon in ‘s Hertogenbosch. Tijdens mijn opleiding heb ik stage mogen lopen bij de Vughtse Poort dierenartsen en ben meteen gebleven als assistent. In mijn vrije tijd speel ik hockey bij HC ’s- Hertogenbosch. ook wandel ik graag met mijn honden, fotografeer ik en hou ik ervan om met vriendinnen wat leuks te doen.