Drs. E.T. Vaandrager - Hoekstra

Drs. E.T. Vaandrager - Hoekstra

dierenarts

Dierenarts Beppie Vaandrager is afgestudeerd in 2001 aan de universiteit Diergeneeskunde te Utrecht. Na eerst 3,5 jaar te hebben gewerkt in Den Haag bij dierenkliniek Thorbeckelaan is ze in 2005 naar Vught teruggekomen om met haar vader samen te gaan werken in dierenkliniek Hoekstra. Dit heeft zij 10 jaar met heel veel plezier gedaan ! In 2015 heeft ze samen met dierenarts Marielle de Roij , De Vughtse Poort Dierenartsen opgericht. Naast de algemene diergeneeskunde heeft ze veel ervaring met inwendige ziekten, chirurgie, dermatologie, geriatrie, konijnen en knaagdieren. In haar vrije tijd is ze te vinden op het hockeyveld met haar man en 2 kinderen. Of rondom huis met familie, vrienden en de katten en de konijnen.

Drs. M.H. de Roij-Steeman

Drs. M.H. de Roij-Steeman

dierenarts

Dierenarts Mariëlle de Roij-Steeman is afgestudeerd in 1998 aan de Universiteit Utrecht. Ze werkte een aantal jaren in een grotere gemengde praktijk met als specialisatie kleine huisdieren en begon daarna haar eigen praktijk, 4voeters Dierenkliniek, in Vught. De praktijk werd later versterkt door assistente Anique . Na ruim 10 jaar behandelen van voornamelijk viervoeters, was de praktijk fors gegroeid en was het tijd voor nieuwe plannen. De jarenlange goede relatie met collega Beppie Vaandrager en Assistente Femke van Dierenkliniek Hoekstra resulteerde in de fusie van beide praktijken tot de Vughtse Poort Dierenartsen in mei 2015. Haar interesses liggen voornamelijk in de algemene diergeneeskunde en chirurgie. Thuis heeft haar gezin voorrang.

Femke Derksen

Femke Derksen

Paraveterinair Assistente

Als leerling van het cursuscentrum Groenhorst college in Barneveld waar ik de opleiding tot para veterinair assistent volgde in 2006 vond ik een stageplaats bij Dierenkliniek Hoekstra. Samenwerken met dierenarts Beppie Vaandrager beviel zo goed dat ik er niet meer ben weggegaan. Samen hebben we de praktijk enorm zien groeien in de afgelopen jaren, tot een goedlopende, drukke praktijk. Wat we belangrijk vonden is dat hierbij de persoonlijke aandacht voor de patiënt en eigenaar bewaard bleef. Dat is ook zeker ons streven in de nieuwe praktijk. In de afgelopen jaren heb ik extra opleidingen gevolg wat betreft voeding en gebitsreiniging. Op het gebied van gedrag van uw huisdier kan ik u extra ondersteunen. Nascholingen volg ik samen met mijn nieuwe collega’s Anique en Renee, zodat we u van alle nieuwe ontwikkelingen op de hoogte kunnen houden. In mijn vrije tijd wandel ik graag met mijn man, kinderen en altijd vrolijke boxer door de Kampina. Ook ben ik als trainster van paard en ruiter te vinden in menig rijbak.
Tot ziens in onze mooie nieuwe kliniek!

Anique Singleton

Anique Singleton

Paraveterinair Assistente

Paraveterinair Anique Singleton is in 2009 afgestudeerd aan de Prinsentuin College te Breda. Sindsdien is zij werkzaam geweest bij 4voeters Dierenkliniek. Binnen een aantal jaar was de praktijk enorm gegroeid en werkten ze al vaak fijn samen met de collega‘s van Dierenkliniek Hoekstra. Het werd tijd voor de volgende stap, wat leidde tot een fusie in mei 2015. Ze gaat regelmatig met haar collega’s Femke en Renée naar nascholing om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste medische ontwikkelingen. Persoonlijke begeleiding en zorg voor uw dier staat dan ook bij haar vooraan. In haar vrije tijd is ze vaak op de rugbyclub te vinden, muziek aan het maken en ook graag rondom huis met haar papegaai en vrienden.

Renée Zijlmans de Jong

Paraveterinair Assistente

Renée de Jong is in 2015 afgestudeerd aan het Helicon. Na eerst stage te hebben gelopen bij Dierenkliniek Hoekstra, is ze hier nu als assistente. In haar vrije tijd gaat ze graag wandelen met haar hondje of paardrijden.