De praktijk

Afspraak maken

Wij zijn geopend vanaf 9:00 uur. Maar dan is het vaak ook erg druk aan de telefoon en aan de balie. Om te voorkomen dat u lang in de wacht moet staan, kunt u voor niet dringende afspraken en vragen beter vanaf 10:00 uur bellen. Voor spoed zijn wij uiteraard altijd bereikbaar. Dank voor uw begrip.

Praktijkbezoek en parkeren

Helaas merken wij steeds vaker dat de parkeerplaats aan de overkant van de weg erg vol is. Achter en naast de praktijk, in de Versterstraat of langs de Helvoirtseweg is vaak wel genoeg plek.

Brengen en ophalen van opnamepatiënten

Wordt uw hond of kat binnenkort opgenomen voor een behandeling onder narcose, dan moet hij of zij nuchter zijn. Dit houdt in dat hij of zij 12 uur lang niet gegeten mag hebben. Water haalt u na de laatste wandeling, voor het slapengaan weg.

Konijnen en knaagdieren moeten gewoon eten. Geef ze ook wat hooi en groenvoer mee in de reismand. Konijnen en cavia’s zijn groepsdieren, dus een maatje mag mee voor gezelschap en steun.

Het brengen van opname patiënten is altijd tussen 9:00-9:30 uur (tenzij anders is afgesproken). Rond de middag wordt u gebeld met een verslag van de ingreep, en wanneer uw dier weer naar huis mag.

Inleveren van urine en/of ontlasting voor onderzoek

Het inleveren van (ochtend)urine en of ontlasting kan van 9:00-12:30 en van 13:30-16:30. Als er tijd is, kan u erop wachten. Anders wordt u in de loop van de dag gebeld.

Prijsindicaties

Regelmatig worden wij gebeld of via mail benaderd om prijsindicaties te maken voor diverse behandelingen. Wij proberen u zo snel mogelijk van dienst te zijn. Echter gaat acute zorg bij ons voor. Het kan dus even duren voordat u antwoord krijgt op uw vraag. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Stagebedrijf

Onze praktijk is ook een leerbedrijf. Meerdere periodes per jaar lopen er stagiaires mee die de opleiding tot paraveterinair volgen. Ook middelbare scholieren die zich aan het oriënteren zijn voor beroepskeuze, lopen af en toe een dagje mee.

Dienstregeling

Buiten de openingstijden hebben wij een dienstregeling met 3 andere praktijken, namelijk:
Dierenkliniek 't Spoor in Oisterwijk, Dierenartsen Dier en Dongen in Dongen en dierenkliniek Tilburg Oud Noord.
Bel gewoon ons reguliere nummer. 073-7370297 u wordt automatisch doorgeschakeld.

Logootjes Dierenartsen