Onze praktijk

De Vughtse Poort Dierenartsen is ontstaan na een fusie van 4voeters dierenkliniek en dierenkliniek Hoekstra en is gestart in mei 2015.

Dierenartsen Beppie Vaandrager-Hoekstra en Marielle de Roij-Steeman werken beiden al sinds 2005 in Vught. Al een aantal jaren deelden zij de weekenddiensten en dit beviel zo goed dat ze besloten om onder een dak verder te gaan. Hun team wordt versterkt door para veterinair assistentes Femke, Renée, Kayleigh, Nicole, Julia en Merel . Door deze samenwerking hopen we voor u en uw huisdier een continue en hoog kwalitatieve diergeneeskundige service te leveren.

Het pand, de Vughtse Poort, heeft een grondige verbouwing ondergaan, en beschikt aan de overkant van de straat over een ruime parkeerplaats maar ook in de straten achter de praktijk is volop parkeergelegenheid. De praktijk heeft de beschikking over digitale röntgen diagnostiek, echo, gas-narcose ,een uitgebreid laboratorium, OK, en een uitslaapkamer.

In de weekenden hebben we een dienstregeling met dierenkliniek ’t Spoor in Oisterwijk en Dier Medicentrum in Haaren.

Om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de diergeneeskunde volgen we regelmatig nascholingen of cursussen. Ook geven wij para veterinaire studenten de kans om het vak te leren door ze bij ons stage te laten lopen.

Een persoonlijke aanpak is voor ons heel belangrijk. Daarom werken we op afspraak. Hierdoor hoeft u niet lang te wachten, kunnen we ons voorbereiden op ingewikkelde problemen en hebben we geen drukke volle wachtkamer, waardoor uw huisdier niet onnodig angstig is. Indien nodig komen we natuurlijk ook aan huis.

Betalen Bij ons betaalt u contant of liever nog met Pin. Als wij door omstandigheden toch een factuur aan u moeten sturen, dan betaalt u hiervoor extra administratiekosten. Indien u meer wilt weten dan verwijzen we u naar de volgende algemene voorwaarden die bij onze (be-)handelingen van toepassing zijn.